Resultaten
Inplaatsing

Ben je op zoek naar een huurwoning in Woensel-West en bereid om enkele uren per week je handen uit de mouwen te steken om iets voor je buren/buurt te doen, dan ben jij misschien wel de buur die wij zoeken.

Inplaatsers worden geselecteerd op basis van beschikbaarheid van woningen en datgene waar behoefte aan is in de wijk. Denk aan taalles, voorlezen, sport, dans, cultuur, muziek, de tuinploeg, huiswerkbegeleiding of de kinderhuiskamer: we staan altijd open voor kandidaten die gedurende tenminste twee jaar een vast dagdeel inzetbaar zijn om deze kleurrijke buurt nog mooier te maken.

Voorrang

Bij het beoordelen van je sollicitatie kunnen de volgende punten een reden zijn om je met voorrang uit te nodigen:

  • Als je een vaste middag beschikbaar bent op een doordeweekse dag. Dan hebben we de meeste vrijwilligersactiviteiten.

  • Als je ervaring hebt met vrijwilligerswerk.

  • Als je een opleiding of ervaring hebt in het werken met kinderen en/of tieners.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor inplaatsing, dient je bruto huishoudinkomen lager te zijn dan € 36.798 per jaar (prijspeil 2018).

Type woningen

Voor dit project hebben we vooral woningen aan de Groenewoudseweg. Dit zijn duplexwoningen met één slaapkamer. Sporadisch hebben we ook kleine eengezinswoningen met twee of drie slaapkamers. 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, stuur je sollicitatie mét CV dan per e-mail naar buurtonderneming@trudo.nl, ter attentie van ‘Selectiecommissie inplaatsing’.

Wil je meer weten over dit succesvolle wijkvernieuwingsprogramma van Sint Trudo, lees hier dan het complete emancipatieprogramma Woensel-West.