Resultaten
di 17 apr 2018

Directie Sint Trudo compleet met komst Theo van Kroonenburg.

Theo van Kroonenburg is vanaf 15 juni a.s. de nieuwe directeur-bestuurder. Samen met Jos Goijaerts en Edwin Jansen vormt hij de directie van Sint Trudo.

Theo is 59 jaar en komt uit Nuenen. Hij is zijn carrière ooit begonnen bij de gemeente politie Eindhoven. Daarna werkte hij onder andere bij het gemeentelijk woningbedrijf, de sociale dienst, Ergonbedrijven en Atlantgroep. Tot 15 juni is hij werkzaam als algemeen directeur bestuurder van de sociale werkvoorziening in Zuid Limburg (WOZL en WSP Parkstad). Theo, zowel master bedrijfskunde (drs.) als master management & organisation (mmo), brengt innovatiekracht, veel ervaring en een groot netwerk binnen het sociale domein mee naar Sint Trudo. 

Innovatie, Marketing en Verbinding
Theo gaat zich binnen de directie van Sint Trudo richten op Innovatie, Marketing en Verbinding. Terwijl de focus van Jos en Edwin op respectievelijk Investeringen en Financiën ligt.

Theo start op 15 juni 2018 als directeur-bestuurder bij Sint Trudo. Jos en Edwin zijn al op 1 maart jl in de directie van start gegaan. Zij waren overigens daarvoor ook al werkzaam bij Sint Trudo. Jos al sinds 2004 en Edwin sinds 2015.

Supporting People blijft missie
Met de komst van Theo is de directie nu op volle sterkte om de vernieuwende koers van Sint Trudo onverminderd voort te zetten. Vanuit haar kernwaarden innovatief, lef en verbindend blijft de corporatie invulling geven aan haar missie: Supporting People. Met bijzondere, betaalbare en duurzame producten, projecten en initiatieven die het verschil blijven maken voor bewoners en voor de stad. 

Meer informatie?
Neem contact op met Gea Hurkens (040-2359865, ghurkens@trudo.nl)