Resultaten
ma 22 jul 2024

Doe op zondag 18 augustus gratis mee aan de Buffelrun

Op de laatste dag van de zomervakantie (zondag 18 augustus) vindt de Buffelrun plaats in Boerdonk. Dit is een sportief en gezellig obstakel-evenement voor jong en oud. Bij de Buffelrun leg je een parcours af. Je springt hierbij over sloten, klautert over obstakels en kruipt door de modder. Ouders en kinderen kunnen samen meedoen aan de Buffelrun. Naast de verschillende runs, is er ook ander vermaak. Zo kun je in het reuzenrad en is er een kermis voor de allerkleinsten.

Trudo mag 40 gezinnen gratis laten deelnemen aan de Buffelrun. Vervoer vanaf Eindhoven, tickets, consumptiebonnen voor wat te eten en drinken en een knipkaart waarmee kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten worden geregeld.

Goed om te weten

  • De Buffelrun is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen tot en met 8 jaar moeten 1-op-1 begeleid worden door een volwassene.
    • De Kalfjes-run van 1,5 km is geschikt voor kinderen van 4 - 6 jaar.
    • De Family-run van 4 km is geschikt voor kinderen van 6 - 12 jaar met zwemdiploma.
    • Alle info over de verschillende runs vind je op buffelrun.nl.
  • De bus naar de Buffelrun vertrekt zondag 18 augustus rond 11.30 uur vanaf de parkeerplaats van het VB-gebouw (Boschdijk 525, 5621 JG Eindhoven). Rond 18:00 zijn we weer terug in Eindhoven.
  • Zorg voor kleren en schoenen die nat mogen worden en neem een setje droge kleren mee. Er zijn kleedruimtes en warme douches aanwezig.

Meld je aan!

Ben jij huurder of Slimmer Koper en wil jij samen met jouw gezin gratis meedoen aan de Buffelrun? Meld je dan aan op trudo.nl/buffelrun! We hebben plek voor 40 gezinnen (vol = vol). Aanmelden kan tot 5 augustus. Daarna ontvang je meer info. Heb je vragen? Mail dan naar wonen@trudo.nl

Dankjewel

De volgende partners van Trudo maken gratis deelname aan de Buffelrun voor 40 gezinnen mogelijk: AKD, Blue Dragon, CorpSupport, Du Pré, Knaapen, Van Asperdt en vb&t.