Resultaten
do 05 apr 2018

Geldzorgen? Vanaf 9 april kun je terecht bij Werkplaats Financiƫn XL

Mensen met schulden, geldzorgen en vragen over hun financiën kunnen vanaf 9 april (Woensel-west is al geopend) terecht bij de Werkplaats Financiële XL. In deze financiële werkplaats XL werken vrijwilligers (ervaringsdeskundigen), wijEindhoven, sociaal raadsliedenwerk en de budgetcoaches van de gemeente samen.

Hiermee is er één voordeur voor al onze bewoners met aan de achterkant verschillende specialismes. Een gouden combinatie vinden wij! Samen met deze partijen kun je ervoor zorgen dat de problemen niet erger worden en jij weer grip krijgt op je portemonnee.

Hoezo XL?
Werkplaats Financiën kende je misschien al. Sinds een paar jaar kun je er altijd dichtbij huis binnenlopen. De meeste vrijwilligers weten uit ervaring maar al te goed waar jij het over hebt. XL wil zeggen dat de Werkplaats Financiën is gegroeid. Budgetcoaches van de gemeente, Sociaal Raadslieden van Lumens en generalisten van WIJeindhoven doen hier nu aan mee. Je vindt er dus allerlei deskundigheid bij elkaar. Wij kunnen zo beter met elkaar afstemmen. En jou sneller verder helpen. 

Werkplaats Financiën XL bezoeken
Werkplaats Financiën XL is gevestigd op 5 plekken in Eindhoven, waarvan de werkplaats in Woensel-West al is geopend sinds februari. Op vaste tijden in de week zijn er inloopspreekuren, buiten deze tijden kunnen mensen een afspraak maken via de mail.

Voor meer informatie, locaties en openingstijden: www.werkplaatsfinancien.nl