Resultaten
di 20 aug 2024

Klimmen, klauteren en kruipen bij de Buffelrun

Op zondag 18 augustus werd de Buffelrun georganiseerd in Boerdonk. Gezinnen konden zich via Trudo aanmelden om de zomervakantie op een gezellige en sportieve manier af te sluiten. Een bus met Trudo-huurders reed van Eindhoven naar Boerdonk en de sfeer in de bus was al meteen heel goed. Iedereen was gekleed in sportieve kleding en klaar om vies te worden!

 

Bij aankomst konden de gezinnen zich melden bij de organisatie en kregen ze consumptiemunten en een knipkaart. Met die knipkaart konden de kinderen wat lekkers halen bij de verschillende kraampjes. Alleen maar blije koppies dus!

Voor de obstakelrun was het natuurlijk belangrijk om te beginnen met een warming-up. Hier deden de gezinnen fanatiek aan mee. Tijdens de obstakelrun moesten de gezinnen klimmen over de hoogste obstakels, kruipen door de modder en klauteren tussen de touwen. Alle gezinnen deden mee aan de Family-run van vier kilometer. 

 

Na anderhalf uur kwamen de gezinnen nog enthousiaster terug. Ze vonden het superleuk en enkelen willen volgend jaar zelfs meedoen aan de 10 kilometer! Na de obstakelrun konden de gezinnen zich nog vermaken op het terrein, met verschillende foodtrucks, livemuziek en kermisattracties voor jong en oud.

Moe en voldaan kwamen de gezinnen aan het einde van de middag weer terug in Eindhoven. Een geslaagde dag dus! 

Gratis deelname aan de Buffelrun voor huurders van Trudo werd mede mogelijk gemaakt door onze partners: AKD, Blue Dragon, CorpSupport, Du Pré, Knaapen, Van Asperdt en vb&t. Dankjulliewel!