Resultaten
wo 18 jul 2018

Gezocht: begeleiders en gastdocenten voor Trudo Weekendschool

De Trudo Weekendschool is een ‘school’ voor leergierige kinderen uit Eindhoven die gemotiveerd zijn om hun perspectief te verbreden en in zichzelf te investeren.

Het is een school die kinderen uitnodigt om verder te kijken, meer te vragen, meer te dromen en meer te durven. De Trudo Weekendschool wil zijn leerlingen graag een extra kans bieden om kennis te maken met de wereld om hen heen. De kinderen komen hiervoor 3 jaar op zondag naar school. In september starten er weer zo’n 90 leerlingen aan een fris, nieuw schooljaar maar niet zonder jouw hulp!

Gezocht: begeleiders en gastdocenten

Voor komend schooljaar (vanaf september 2018) is de Trudo Weekendschool op zoek naar begeleiders en gastdocenten. 

Als begleider aan de slag?
Als begeleider ondersteun je de jaarcoördinator (de groepsleerkracht) en de gastdocent. Iedere zondag zijn er begeleiders die de dag begeleiden met diverse werkzaamheden. Zo help je mee tijdens de lessen, richt je de lokalen mee in, ontvang je de leerlingen bij aankomst of begeleidt je bijvoorbeeld kleine groepjes leerlingen. Als begeleider van De Weekendschool ben je van voor onze leerlingen van onschatbare waarde!

Je kunt als begeleider zelf aangeven hoeveel zondagen je wilt helpen. Omdat je aan een vaste groep gekoppelt wordt is er wel een minimale beschikbaarheid van 5 zondagen per jaar nodig.

Als gastdocent aan de slag?
Als gastdocent geef je samen met de jaarcoördinator  een (of meerdere) boeiende lessen om onze leerlingen kennis te laten maken met jouw vakgebied. Heb jij interesse om als gastdocent bij de Trudo Weekendschool ingezet te worden?  Bij de Weekendschool zijn ze altijd op zoek naar bevlogen professionals die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen en zo de leerlingen vooruit te helpen.Neem contact op

Ben je enthousiast over de Weekendschool en zou je willen helpen met het verder ontwikkelen en organiseren? Dan gaat de Weekendschool graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken. Neem voor meer informatie contact op met Noortje van der Palen via noortjevanderpalen@trudoweekendschool.nl

Bezoek voor meer informatie de website van de Weekendschool; www.trudoweekendschool.nl.