Resultaten
wo 07 nov 2018

Twee adviseurs finance & control (36 uur)

Ons team finance & control zoekt twee nieuwe collega's!

Waar kom je te werken?

Een superleuke organisatie die echt onderscheidend is als het gaat om sociale projecten, vooruitstrevende woonconcepten en gebiedsontwikkelingen. Dat doen we allereerst voor onze klanten, maar ook voor de stad. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van Strijp-S, Woensel-West, Landgoed Eikenburg, Kruidenbuurt en Vredeoord waar we bijzonder trots op zijn. Centraal hierin staan de mensen die wij huisvesten. Je werkt voor het team Finance & Control die al deze mooie initiatieven financieel technisch faciliteren.

Wie zijn wij?

Sint Trudo is een woningcorporatie die een ‘tikje’ eigenwijs is als het gaat om de realisatie van haar ideeën. We hebben een paar mooie kernwaarden: lef, innovatief en verbinden. Dit blijkt uit de projecten die we ontwikkelen en de wijze waarop. Je krijgt hier als adviseur finance en control de ruimte om binnen de gegeven kaders eigen initiatieven te ontplooien die ons verder helpen in onze ambities. Meer weten?
Kijk dan op www.trudo.nl

Waar ligt de focus?

Het team finance & control is sterk betrokken bij zowel de dagelijkse gang van zaken van de organisatie als bij de nieuwe ontwikkelingen. Het team zelf is in beweging, op weg naar een optimale inrichting en werkwijze. Het team is het financieel geweten van Trudo. Door specifieke financiële en fiscale kennis vindt advisering plaats t.a.v. investeringen, financiering, bedrijfsvoering, processen, besturing en interne en externe verantwoording. Je werkt samen met de andere adviseurs finance &control en de medewerkers van de financiële administratie.

Waarom wil je bij ons werken?

Mee kunnen werken aan onze verdere professionalisering van onze dienstverlening binnen ons team en je kennis en kunde kunnen inzetten op inhoudelijke finance & control onderwerpen. We hebben leuke collega’s, een mooie werkplek en een goede werksfeer waar ruimte is voor humor.

We kennen een prima CAO Woondiensten en een marktconform salaris. Inschaling CAO Woondiensten K-L is afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

Wat willen we graag van jou?

Allereerst natuurlijk een goed humeur :-) en daarnaast nog wat extra’s:

 Een afgeronde HBO opleiding in financieel en bedrijfseconomische richting
 Meer dan 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie liefst in de corporatiesector
 Uitstekende ‘skills’ op het vlak van finance & control (analyse, rapportage)
 Punctueel zonder penny wise/pound foolish mentaliteit
 Communicatief sterk en een goede samenwerkingspartner

Enthousiast? Waar moet je zijn?

Ben jij uit het juiste hout gesneden om ons team aan te vullen en vooruit te helpen? Heb je affiniteit met Trudo? Mail dan een beknopte motivatie met CV naar: werken@trudo.nl. Ben je nieuwsgierig en wil je toch nog extra informatie dan kun je Jany Leidelmeijer bellen: 040-2359888.

Graag zien we jouw reactie voor 1 december 2018 a.s. tegemoet. De gesprekken zullen vrij snel daarna volgen omdat we graag onze nieuwe collega’s binnen ons team op korte termijn willen verwelkomen!

 

 Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.