Resultaten
wo 28 nov 2018

Vacature: ambitieuze projectmanager met lef en ervaring

Wij zoeken een ambitieuze projectmanager met lef en ervaring!

Waar kom je te werken?

Een superleuke organisatie die echt onderscheidend is als het gaat om sociale projecten, vooruitstrevende woonconcepten en gebiedsontwikkelingen. Dat doen we allereerst voor onze klanten, maar ook voor de stad. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van Strijp-S, Woensel-West, Landgoed Eikenburg, Kruidenbuurt en Vredeoord waar we bijzonder trots op zijn. Met een ambitieuze en vooruitstrevende instelling willen we de komende jaren 1500 betaalbare woningen op mooie posities in Eindhoven realiseren.

Wie zijn wij?

Sint Trudo is een woningcorporatie die een ‘tikje’ eigenwijs is als het gaat om de realisatie van haar ideeën. We hebben een paar mooie kernwaarden: lef, innovatief en verbinden. Dit blijkt uit de projecten die we ontwikkelen en de wijze waarop. Je krijgt hier als projectmanager de ruimte om binnen de gegeven kaders eigen initiatieven te ontplooien die ons verder helpen in onze ambities.

Waar ligt de focus?

Uitgangspunt zijn goede en vernieuwende concepten en de vertaalslag in heldere programma’s van eisen. Meestal zijn wij opdrachtgever en geschiedt de uitvoerende projectontwikkeling door onze partners. Het initiatief, met conceptvorming en de projectdefinitie met sluitende businesscase wordt door onszelf vorm gegeven. Jij kunt dat als geen ander. Je bent een creatief denker, weet wat vastgoedontwikkeling inhoudt en hoe je sturing en risico’s beheerst. 

Als projectmanager is coördinatie en samenwerking erg belangrijk. Jij formuleert hoe je de samenwerking met onze partners vorm wilt geven. Jij bent de ‘spin in het web’ en verantwoordelijk voor het proces, de sturing en intern voor de eindresultaten. Je bent tevens klankbord voor je collega’s. 

Waarom wil je bij ons werken?

Nadenken over nieuwe woonvormen, woonbeleving, nieuw opdrachtgeverschap spreekt jou aan en dat wil je doorvertalen in jouw projecten. Dat kan bij ons!

Naast onze inhoudelijke ambitie en mooie projecten hebben we ook leuke collega’s. We hebben een mooie werkplek en een goede werksfeer, waar ruimte is voor humor. 

We kennen een prima CAO Woondiensten en een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat willen we graag van jou?

Allereerst natuurlijk een goed humeur ☺ en daarnaast nog wat extra’s:
•    Academisch niveau en meer dan 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie
•    Je hebt ervaring opgedaan in de ontwikkeling van woningbouw vanuit verschillende posities
•    Conceptueel denkvermogen, kwaliteit in processturing en cijfermatig sterk
•    Uitstekende ‘skills’ op het vlak van communicatie en samenwerking
•    Zelfstandig werkzaam kunnen zijn in ‘jouw’ projecten

Enthousiast? Waar moet je zijn?

Zie je het wel zitten om bij ons te komen werken dan zien wij graag jouw CV en sollicitatiebrief tegemoet op ons email adres: werken@trudo.nl. Ben je nieuwsgierig en wil je toch nog extra informatie dan kun je Jos Goijaerts bellen en mailen: 040-2359852 / jgoijaerts@trudo.nl.

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.