Resultaten
do 06 dec 2018

Vacature: jaarco├Ârdinator Trudo Weekendschool

Wil jij kinderen kansrijker maken? De Trudo Weekendschool  zoekt een jaarcoördinator met lief en lef (28 uur met ingang van februari 2019).

Een onderwijshart in het weekend

De Trudo Weekendschool is een ‘school’ voor leergierige, nieuwsgierige kinderen/jongeren uit de impulswijken van Eindhoven. Wij bieden een meerjarig educatief ontwikkeltraject (drie jaar, 30 zondagen per jaar) gericht op horizonverbreding en versterking van sociale en persoonlijke vaardigheden. Gastdocenten met een passie voor hun vak, geven op zondag de leerlingen een inkijkje in hun beroep en vakgebied. Het programma, de methodiek en de lessen zijn speciaal ontwikkeld voor de leerlingen van de Weekendschool.

De Weekendschool werkt met een klein team van betaalde onderwijsprofessionals en met een groot team van gastdocenten en vrijwilligers.

Leerlingen inspireren om hun allerbeste zelf te worden

Als jaarcoördinator ben je verantwoordelijk voor jouw jaargroep. Je bent in staat om te zorgen voor een veilige, prettige sfeer in je klas. We verwachten aantoonbare ervaring en affiniteit met kinderen / jongeren (10 tot 14 jaar) en het werken met groepen.

Wat ga je doen?

  • Je maakt van elke leszondag een interessante en fijne dag.
  • Je coördineert door de week de weekendschoollessen.
  • Je past waar nodig het onderwijsprogramma aan of je vernieuwt het.
  • Je bent verantwoordelijk voor de didactische en pedagogische kwaliteit van het onderwijs.
  • Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, vrijwilligers, gastdocenten en het onderwijsveld.

De school bestaat 10 jaar en is altijd in ontwikkeling en we zoeken een college die in de breedte een bijdrage wil leveren. Coördinatie vrijwilligers, relatiebeheer, communicatie, interesse in organisatieontwikkeling, allerlei taken die we samen oppakken binnen het team.

We zijn op zoek naar een collega met een HBO werk- en denkniveau en een agogische, pedagogische of didactische achtergrond.

Geïnteresseerd?

We gaan graag met je in gesprek. Mail je sollicitatiebrief en C.V. uiterlijk 17 december naar Marga Hermes; margahermes@trudoweekendschool.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 7 - 11 januari 2019.

We zijn een gesponsord initiatief en meedoen is gratis voor de deelnemende gezinnen.

De Stichting Trudo Weekendschool is een zelfstandige rechtspersoon