Resultaten
do 26 apr 2018

Zondag 10 juni: picknick Eikenburg

Op zondag 10 juni staat Landgoed Eikenburg voor de vijfde keer in het teken van de jaarlijkse picknick met tientallen activiteiten voor het hele gezin. Duik neer in het gras en geniet van de fijne muziek, terwijl kinderen kunnen kanovaren, minigolfen of genieten op het springkussen. Het wordt weer een heerlijke dag met vermaak voor iedereen. 

Activiteiten voor jong en oud
Voor zowel jonge als oudere kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Naast kanovaren in het meer kunnen de kids zich ook vermaken met levensgrote spellen zoals XL Twister of zich lekker uitleven op één van de springkussens. In samenwerking met de scouting wordt er in de bossen nog een spannend spel georganiseerd.

De vele op Eikenburg gevestigde organisaties stellen hun deuren op 10 juni open. Neem een kijkje in de moestuinen van de Stadsakkers of duik de Sparck Sportsclub in voor een potje voetbal of basketbal. Tussen al dat relaxen door kun je genieten van heerlijke hapjes, meedoen aan een meditatiewandeling of een kijkje nemen in de fraaie kapel. We vertonen eveneens de hele dag beelden van de ontwikkelingen op Landgoed Eikenburg en de omliggende organisaties.

Kloosterlofts
Afgelopen tijd realiseerde Sint Trudo in het prachtige authentieke klooster maar liefst 70 nieuwe lofts. De woningen zijn eind vorig jaar opgeleverd aan de bewoners. Omdat het gebouw een Rijksmonument is, werd er aan de buitenkant zo veel mogelijk in stand gelaten. De binnenkant van het gebouw werd grondig aangepakt en aanpassingen werden gedaan om er 70 lofts van te maken. Wel werd er met grote zorg gekeken naar de karakteristieke kenmerken van het pand en hoe deze het beste behouden konden worden. 

Zet jezelf hier op aanwezig!

Locatie: Landgoed Eikenburg
Datum: 10 juni | 12.00 – 17.00 uur
Entree: gratis

Bekijk hier foto's van Picknikc Eikenburg 2017 en Picknick Eikenburg 2016